Tilbakemeldinger 

Bilder fra kunder 

Har du vært så snill å kjøpt maleri eller bestilt noe fra meg de siste årene setter jeg stor pris på din tilbakemelding!

 

Jeg setter stor pris på feedback på hvor fornøyd du er med det du har fått fra meg. Nevn hva du har kjøpt/bestilt og noen ord om hva du syntes var bra - alt fra prosessen til hva du synes om kvaliteten - og send via Facebook-siden min eller på mail, catzy_munster_artwork@live.no

 

Jeg er også veldig takknemlig for bilder dere sender inn med verkene mine på veggene deres! Dette er på en måte dere kunders side. 
 

Takk til alle som gjør dette!

Den skjønne Mia sendte meg bildet av mitt "Ginger snaps"-maleri på veggen hennes, takk!

Terje er stor fan av gitaristen Petter Baarli. Her henger tegningen min (hvite, midten øverst) sammen med orginale verk av Baarli selv. Takk for bildet!

Petter's tatovering etter inspo jeg tegnet til han.

Snille Matilde sendte meg enda et bilde av hennes "wall of Catzy", og jeg liker det! Takk!

Customdesignet tatovering for min navnesøster Catrine!

Stor takk til Aylar som tok dette bildet etter at han kjøpte "Bride of Chucky"-maleriet mitt!

Stor takk til Aylar som tok dette bildet etter at han kjøpte "Bride of Chucky"-maleriet mitt!

Endelig er samlingen komplett! Takk for bildet Joar!

Matilde sendte meg dette bildet så fort hun fikk tegningen sin, takk!

Takk til Catrine som sendte meg bildet av tegningen min innrammet! Glad du likte den!

Takk for bildene Vibeke! Hun er den heldige som eier Alien og Predator-tegningene mine.

Takk for bildene Vibeke! Hun er den heldige som eier Alien og Predator-tegningene mine.

For å se flere bilder, klikk på "Show more"

"Ginger snaps"

Catrine Andersen er en solid kunstner med  øye for b.la fargespill. WOW! Fargene i 

bildene hennes er helt utrolige. Hun har en   stødig strek, og arbeidene hennes er rett og slett fantastiske, MED STORE BOKSTAVER!

Jeg har allerede bestilt 2 nye akrylbilder! og har attpåtil fått tilsendt en tattoo skisse. Hun stopper aldri å "amaze" meg, og jeg anbefaler henne på det aller varmeste til de som vil ha kvalitetskunst på veggen eller har en tattoo ide i hodet.

Catrine kan man stole på at leverer! Og jeg kommer definitivt til å bestille fra henne igjen. Ginger Snaps ble helt perfekt, og det henger sammen med brudebildet i stua, over TV`n sånn at alle kan se det. Nå venter jeg spent på Dr.Who prosjektet, og har store planer om å lage en egen "fandom" vegg.

Alt i alt 6/6 mulige!

Noen punkter på tampen:
*pakker bildet godt inn i bobleplast og sikrer produktet før forsendelse (posten var uforsiktig med bildet, men det er absolutt ikke noe som har noe med catzy å gjøre. kunne ikke vært bedre pakket)
*til å stole på
*er lett å samarbeide med
*er hyggelig og genuint søt, god service.
*produktene er av kvalitet
*god dialog med kunden
*AWESOME dame generelt som skaper AWESOME kunst.

- Mia Aale

"Oceanborn"

Jeg snublet over bildene til Catzy på nett en gang for flere år siden, og jeg ble øyeblikkelig mektig imponert over arbeidet hennes. Det var tydelig at hun hadde stort talent. siden da har jeg fulgt med på kunsten hennes med stor respekt, og jeg har aldri tvilt på at hun kan nå langt!

Jeg har selv bestilt fra Catzy mange ganger, og jeg har aldri blitt skuffa! Hver gang har jeg betalt avtalt pris på forskudd, og hun har holdt meg oppdatert under hele prosessen. Hun sender bilder og skisser slik at jeg har fått være med på å velge hva jeg selv har ønsket. Hun har også gitt kunsteriske tips for å kunne forbedre bildet, som er preget av erfaring og kunsterøye. Bildene har alltid vært mottatt uten problemer, og resultatet har alltid vært over forventning. 

 

Jeg synes det er trist å lese at folk ikke tar arbeidet hennes og henne selv seriøst. Å være kunstner i dag krever hardt arbeid og det er en lang og tung veg, så det er utrolig skuffende at folk ikke kan hjelpe henne på vegen mot drømmen hennes. Å være kustner er en jobb, akkurat som alle mulige yrker. Hadde du reist på jobb i flere dager uten å få betalt, bare fordi sjefen din synes det passet seg sånn? 

 

Jeg håper og ønsker at hun en dag vil nå drømmen sin og kan leve av dette som hun liker så godt og er så flink til! Jeg vil hjelpe henne på vegen dit, fordi hun er utrolig dyktig, og har et superstort talent og jeg vil at det harde arbeidet hennes skal være verdt alt det kan!

 

Hos meg finner hun en kjempestor fan og beundrer, en kjempeførnøyd og fremtidig kjøper, og jeg anbefaler henne til alle jeg kjenner. STÅ PÅ CATZY!

 

- Matilde, fast kunde
(Dette er også en respons til de som ikke betaler for seg)

 

 

 

Shipwrecked - The last pagans

Vi jobbet endel for å finne riktig plassering og miljøet vikingene skulle befinne seg i.. Og sånn gikk det frem og tilbake noen uker, før det meste var på plass. I siste fasen (når hestene og vikingene skulle utformes) ble det mye frem og tilbake og mye meninger både fra meg og andre i bandet om stilen på hester og vikinger, på det tidspunktet foreslo jeg at jeg kunne ta over det resterende både for å spare Catzy for alle meninger og forslag som kom fra flere av oss, det meste hadde jo Catzy uansett fått på plass..

Selve plassering og positur på hester og vikinger er utformet av Catzy, mitt bidrag er kun å tegne min strek/stil over i tillegg til litt skyggelegging. Vi er utrolig fornøyde med hvordan det hele ble, og det at vi trykker med sølv blir en tøff vri. Uansett, det hadde ikke blitt så bra uten Catzy, kommer garantert til å bruke henne igjen om lignende oppdrag trengs.

- Produsent og trommeslager Ollie, fra bandet Shipwrecked

Lars Ole (artistnavn: Ollie) fra Shipwrecked her.. Vil bare skyte inn at samarbeidet med Catzy om albumcoveret har vært en utrolig fin og interessant prosess.. Vi hadde en idè som gikk ut på å se noen vikinger ri ut av en eldre by, jeg lagde en kjapp collage med noen ref. bilder og sendte til Catzy (etter å ha sett mange fantastiske bilder her inne på siden hennes).

 

"Dracula"

 

 

Catzy Munster burde "følges" med på, hun fortjener å bli lagt merke til - tross sin unge alder er hun meget allsidig og dyktig - selve motivene er spennende, annerledes og som et friskt pust i alt det vi er vant til å se. 

 

- Lisa

..I tillegg til godt innpakking, kjapp levering, god service og godt samarbeid med kunstner, fikk jeg med et ektehets sertifikat, en god beskrivelse om hvordan maleriet er utført, hvilke type maling som ble brukt og hvordan maleriet burde behandles. 

"Metallica collage"

..Den var iallefall helt rå, fikk den akkurat slik jeg ville ha den og vi ble enige om at du skulle gå over med penn på den. Du er veldig åpen for ønsker og tanker rundt det hun skal lage for noen, og det er kjempebra! Du har et kjempetalent Catrine, og jeg kommer til å fortsette å bruke deg og ingen andre. Hun har også designet tatoveringen min!

 

- Petter

"Elvis"

Bestilte maleri som julegave til min mor og det var enkelt å komme til enighet om hvordan maleriet skulel se ut og pris. Rask levering, super kommunikasjon og veldig god kvalitet. Anbefales på det sterkeste. 

 

- Torstein

Send meg en mail med din anmeldelse eller bilder av hva du har kjøpt, så poster jeg dem her.