Kontakt & Priser

Email: catzy_munster_artwork@live.no

 

All seriøs mail vil bli besvart. For bestillinger, setter jeg pris på at dette er inkludert i første mail:

- Oppgi om du vil ha tegning (blyant/penn) eller maleri (dette kan også diskuteres utifra hva du hadde i tankene)
- Størrelsen du kunne tenkt deg på verket
- Referansebilde(r), hvis du har
- God beskrivelse av idé og eventuelle forandringer
- Eventuell deadline
- Hva den skal brukes til om det ikke skal henge på veggen - feks. tatovering, bil design osv.

- Forhåndsbetaling

 

Bor du utenfor Norgesgrensen (om du skulle befinne deg i utlandet) og vil kjøpe/bestille noe, på grunn av forandring av valuta, send meg gjerne en mail så vi kan finne ut av det og komme til en enighet.

* Virker som jeg ikke alltid får mail fra kontaktskjema, anbefaler at du heller sender meg mail direkte. 

GUIDE: Startpriser å gå utifra ved bestilling

Legg merke til alt under er er startpriser. Send meg mail for høring av pris, alt spørs på detaljer og motiv.

Startpriser: PORTRETT I BLYANT

Jeg tegner ansiktsportrett av dine kjære om det skulle være barn eller husdyr. Du får med en enkel logo hvis du ønsker det. Store tegninger sendes i rør. Eksempler finner du i galleriet under "Commissions". Jeg kan også kutte ark etter en bestemt størrelse under 65X45cm om ønskelig. Jeg går veldig etter feks hår, motiver/tekstur på klær ser ut. 

A4, ett ansikt:                                             600 kr

A3, 1-2 ansikt:                                          1350 kr

65x45 cm, 1-4 personer:                       2500 kr

For portrett av dyr, send meg en mail med referansebilde for pris.

Startpriser: PORTRETT/TEGNING I PENN

Forespørsel om tegning i penn vokser, og passer perfekt for deg som er ute etter noe unikt. Å tegne med penn tar lengere tid, og krever mer pressisjon enn med å tegne med blyant, og krever derfor referansebilde ved bestilling av dette. Disse litt dyrere, men jeg går etter antall detaljer på referansebildet ditt. Uansett motiv:

A4:                                                                 900 kr

A3:                                                               1800 kr

65x45 cm:                                                 4000 kr

For portrett av dyr, send meg en mail med referansebilde for pris.

Startpriser: TATTOODESIGN

Jeg tegner mer eller mindre alt - fra fantasy og biler til skuespillere og dyrelandskap. Går utifra prisene over når det kommer til tegning. 


STARTPRIS PÅ SMÅ TATTOODESIGN, feks. 5X5CM er 200 kr. Jeg anbefaler derimot at du lar tatovøren du skal til om å tegne motivet for deg. 

Karakterdesign

Om du har din egen karakter/figur du ville ha hatt tegnet tilbyr jeg enkelt karakterdesign (se tegning) til 450kr + porto med 2-3 ansiktsmodeller på siden fra forskjellige vinkler eller lignende. Ønsker du en mer komplett karakter med bakgrunn vurderer jeg pris

utifra hva du ønsker. Dette kan være alt

fra bokfigurer til noe du skal bruke som

utkast til ditt eget konsept. 

 

Jeg trenger da en veldig god beskrivelse

på karakteren, jeg stiller nok en del

spørsmål underveis men det som er kjekt

å vite er feks: 


- Høyde
- Kroppsbygning
- Hårlengde og ansiktstrekk
- Klær/uniform

- Eventuelt om det er et vesen

  (alv, heks, trollmann osv)

Info: Uhentede tegninger/malerier

 

Det skjer stadig at folk ombestemmer seg eller bryter kontakt under prosessen. Jeg spør meg selv stadig hvorfor? Derfor har jeg kun bestillingsverk liggenes ett år etter fullførelse, eller avbestilling. Om motivet er av privatpersoner blir disse lagt bort, eventuelt makulert senere da disse ikke kan videreselges. Om motivet er alt mulig annet - fra dyr til kjendis relatert - blir dette lagt ut for salg. Om det er snakk om en stor sum kan jeg gå videre med en politianmeldelse. 

 

Nyttig info for deg som kjøper: 

 

  • Referansebilder av privatpersoner blir ikke publisert, ei heller brukt videre. Jeg spør også om å få lov til å poste bildet på hjemmesiden min om motivet er av en eller flere privatpersoner. Jeg er nøye på personvern!

  • Selv om du har kjøpt et verk er fortsatt copyrighten min, og du har ingen rettigheter til å printe opp eller re-produsere verket mitt etter det er i privat eie. 

  • Kjøper du noe gjennom Etsy-butikken har du 14 dagers angrefrist. 

 

 

Igjen, er det noe du lurer på så kontakt meg gjennom mail eller skjema over.

Hold deg oppdatert på facebook-siden min for nye produkter!

Frakt & porto

Fraktkostander (etter postens takster, kan forandre seg) kommer utenom med mindre vi blir enige om noe annet. Ønsker du å sende i postoppkrav så si ifra. Cirka priser:

 

Malerier 50x40 cm:                                           150 kr
(Inkl. sporingsnummer)

Malerier under 50x40 cm:                              100 kr

Tegninger, A4:                                                      50 kr

Tegninger, A3 & 65x45 cm:                               100 kr

Startpriser: MALERI

Motiver jeg gjerne maler er portretter, filmkarakterer, musikere, fantasy, blomster og dyr.  Landskap er ikke min sterke side. Maleriet blir malt med akryl. Akryl er vannbasert før det tørker og vannfast når det har tørket. Jeg kan også skaffe både større og mindre størrelser enn nevnt under om du ønsker noe spesielt, send meg en mail så skal jeg se hva jeg finner for deg!

 

30x40 cm:                                                      650 kr

40x50 cm:                                                      850 kr
50x60 cm:                                                    1000 kr

60x80 cm:                                                    1500 kr

Pga. helsemssige årsaker tar jeg ikke bestillinger på malerier for øyeblikket.

Logo, illustrasjoner og covere

Jeg lager gjerne logo, albumcovere, bokillustrasjoner og lignende.   Gjennomsnittpriser jeg tar på dette er:

 

Forsideillustrasjon                                           5000 kr
Illustrasjon rundt hele omslaget                   6000 kr
Illustrasjon helside farge                                2500 kr
Illustrasjon helside sort/hvitt                         2000 kr
Illustrasjon halvside farge                              1600 kr
Illustrasjon halvside sort/hvitt                       1100 kr
Logo                                                                     850 kr

Album-/LP cover                                              1500 kr

Generell info

Alt av priser avhenger av antall med detaljer på motivet ditt -det på denne siden er bare priser å gå utifra. Jeg tar også hastebestillinger.

 

Du blir selvfølgelig en viktig del av prosessen, og får se WIP*-bilder undervis jeg sender deg på mail eller på facebook om du kontakter meg der.

 

Jeg lager ofte ektehets sertifikat til verket ditt, og om jeg ikke nevner det og du ønsker det lager jeg det uten ekstra kostnad.

 

Jeg bruker tegneark av høy kvalitet med passe tykkelse, da disse fanger blyantstrekene bedre og tåler eventuell slitasje over årene.

 

Alle blyant tegninger blir sprayet med Fixativ-spray. Dette er en klarlakk som gi et beskyttende lag på tegningen, slik at arket ikke blir gult, og strekene ikke skal sverte over på noe om du skulle være uheldig å ta midt på motivet på arket.

 

Når det kommer til referansebilde er bilder i høy kvalitet eller i stort format det beste for at jeg skal få med meg alt av detaljer. Du må selv finne referansebilder, jeg tar ikke på meg ekstraoppdrag med å dra på tokt for å ta bilder for deg. Ellers, om jeg er usikker på noe når det kommer til feks. tidsperiode om bildet du skal ha er i en spesiell stil, gjør jeg vanligvis litt research selv for å forsikre meg om at bildet blir historiskt riktig.

 

Jeg står selv for innpakkingen av malerier og tegninger og er nøye for å forsikre meg om at verket kommer helskinnet frem til deg. Har du spørsmål er det bare å spørre.

 

 *WIP = Work In Process

FAQ

Hva er alternative betalingsmåter?

- Forhåndsbetaling via nettbank

- Paypal eller Vipps


Er du førstegangs kunde forlanger jeg forhåndsbetaling. Har du bestilt av meg over 2 ganger, kan jeg å tilby 50% av summen før oppstart, og resterende før verket sendes om det er en stor bestilling. Har du bestilt av meg over 4 ganger før eller mer ser jeg på deg som "fast kunde", og du kan velge giro. 

Jeg tilbyr ikke portoppkrav da folk ikke henter pakkene sine. Dette påvirker innkjøp til nytt materiale og vedlikehold, samt utsending av nyere verker. Det skjer også stadig at personer kutter kontakten midt under prosessen og blir umulig å få tak i igjen. Dette er ting som gjør det vansklig for meg å drive seriøst.

 

 

Kommer verket mitt trygt frem? Hentes det på posten?
- Jeg pakker alt inn selv for hånd og er veldig nøye. Malerier blir pakket inn i siklepapir på forsiden der motivet er, deretter bobleplast rundt hele, med ekstra lag på hjørnene for at de ikke skal bli skadet. Videre blir det pakket inn i hardpapp som da blir godt teipet på alle ender og åpninger. Siden jeg gjør dette selv, er jeg nøyaktig med hva slags innpakkning som passer verket best. Dette må du hente på posten.

Tegninger A3 eller større blir som oftest sent i rør av hardpapp. Lokkende på endene blir teipet på. A4-tegninger blir som oftest sent flatpakket i en pappmappe slik at den skal holde seg rett. Mappen blir pakken inn i gråpapir og sent som vanlig brev. Flatsente tegninger kommer vanligvis i postkassa, mens tegninger i rør må nok hentes på posten.

 

 

Sender du med noe informasjonsbrev/kvittering?

- Ved kjøp av maleri eller tegning sender jeg alltid med et ektehets sertifikat - signert og datert med bildets spesifikasjoner, med kort info printet på baksiden om medium som er brukt og for best vedlikehold.

The copyright of this images is and remains the property of the artist. Artwork above is not official or licensed products. No copyright infringement is intended. I do fanart. If purchased any works shown above does not give buyer reproduction rights of any kind.

  • arstation
  • Instagram
  • Wix Facebook page
  • YouTube Classic
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now